Om Kemimannen 2.0

Jag heter Håkan och det här är min blogg, där jag skriver om vad jag vill, ofta om sådant som jag gillar: musik, fåglar, foto, trams och vetenskap, inte minst kemi. Jag är lättroad och tycker att det är särskilt roligt med folk som tar sig själva på jättestort allvar. Religion och annan vidskeplighet hålls kort i den här bloggen, för dess ägare tror varken på magiska kristaller, astrologi eller den senaste mirakelkuren. Jag är skeptisk, kort sagt.

Under delar av 2010 och fram till trettonhelgen 2011 drev jag en blogg på zoomin, Kemimannen hette den, men eftersom zoomin lade ner sin gratistjänst under våren 2011 så flyttade jag raskt och fortsätter sedan dess härifrån. Därav 2.0, och det skulle väl vara roligt, fast nu vet jag inte. En del av de inlägg jag skrev på zoomin har jag publicerat igen här (lätt omskrivna), i den mån jag tyckt att de var något att ha. Resten av dem är historia.

Jag bor norr om Kalmar, och är pappa till två tonåringar, en av vardera kön. Om dagarna så jobbar jag på en skola, men den här bloggen är fristående från den saken. De andra kan inte rå för vad jag plitar ner här, det ska föreställa privat. Vi har en jobb-blogg också. Där skriver jag också lite grand ibland, fast då mest om kemi. Den heter Har du fem minuter? och riktar sig till dig som har just det.

Har börjat twittra lite också. Oklart varför egentligen; jag bara gör det. Så har jag en spellista på Spotify som jag uppdaterar titt som tätt och som du kanske skulle må bra av att lyssna igenom. Här.

Hejdå

3 kommentarer till Om Kemimannen 2.0

  1. A-M skriver:

    Me like 🙂
    Jag gillar oxå fåglar. Såpass att jag tom bakar bröd till dem.

  2. Ping: Hen i bloggosfären: spridningsmönster | På svenska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s