22,1 gram navelludd på 26 år

Aftonbladet har givit begreppet grävande journalistik ny innebörd med sin artikel om den australienske bibliotekarien Graham Barker.

Graham började nämligen att skörda sitt navelludd inför kvällsduschen en dag för 26 år sedan och sedan har det rullat på. Nu har han fått ihop tre glasburkar fulla. 22,1 gram har det blivit. Det är rekord och ger honom en plats i Guinness rekordbok. Man kan se på burkarna vilka tröjfärger han föredragit under olika perioder.

Att visa upp sina burkar med navelludd är ju ett partytrick som heter duga och jag slängde faktiskt snabbt ihop en bok för dig som vill sätta igång att samla.

Försök att beställa boken via denna blogg om du nu råkar vara aningslös. Jag tror faktiskt att navelluddssamling kan vara the shit om man vill bli populär bland tjejerna. Som alternativ till att vaska champagne eller till att ha dyr bil – plocka fram din burk. Vem kan motstå det?

Ursprungligen publicerad på http://bollkalle.zoomin.se den 25 oktober 2010, men flyttad hit, i smått modifierat skick, pga nedläggningen av den kostnadsfria bloggtjänsten där.

Om Håkan

Äh jag berättar mer sedan.
Det här inlägget postades i apropå ingenting, återvunnet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s